Predpremiera na EXPO2020 v Dubaju

V ponedeljek, 28.2.2022, se je na EXPO 2020 v Dubaju, zgodila predpremiera našega športno-dokumentarnega filma Contour Slovenia. Pred ogledom filma sta Ignac in Rok, v kratkem pogovoru, obiskovalcem predstavila športno pustolovščino.

"Dokumentarni film Contour Slovenia je res edinstven projekt, ki ponuja unikaten pogled na našo lepo deželo. Slovenija je zelo razgibana in vi ste s svojo zanimivo zgodbo na nek način začrtali našo državo. Kar se tiče turizma, mi zagovarjamo zeleno, pa tudi slogan Spirit Slovenije je Green, Creative, Smart, kar točno ta projekt prikazuje. Šport in gospodarstvo imata eno skupno zadevo, pa ne gre samo sponzorstvo ampak dejansko za to, da se cilj doseže s trdim delom, timskim delom in povezavo, kar je pokazala celotna ekipa projekta. Slovenija je prelepa država in ima prelepo okolje, vi pa ste dokazali, da smo tudi narod, ki zna stopiti skupaj, ko je to potrebno,"

nam je zaupal Rok Capl, v.d. direktorja Spirit Slovenija.

Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti tudi celotni slovenski ekipi na EXPO 2020, ki nam je pomagala, da se je predpremiera zgodila v Dubaju.

Sedaj pa smo že v nestrpnem pričakovanju predpremiere doma v Šentjerneju.

Vabimo vas,

5. marca 2022, ob 18.00 uri, v KC Primoža Trubarja v Šentjerneju

(organizator dogodka Produkcijska Hiša Vihar Media skupaj z Občino Šentjernej)

Napovednik športno-dokumentarnega filma:

Športne dogodivščine ne bi bilo brez prijateljev, podpornikov in poslovnih partnerjev, ki so najprej dobro idejo sprejeli in jo tudi podprli.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo: Občini Ilirska Bistrica, Občini Šentjernej, Občini Bistrica ob Sotli, Občini Razkrižje, Zavodu za turizem, kulturo, mladino in šport Brda, Turizem Kranjska Gora, Občini Kočevje, Občini Podčetrtek, Občini Črenšovci, Občini Črna na Koroškem, Javnemu zavodu za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina, podjetju Roletarstvo Medle, Sovita d.o.o., Kmetiji Butul, podjetju Biomasa d.o.o., Mlekarni Planika, Panonski vasi v Moravskih Toplicah, Pomoni v Rogaški Slatini, Servisu Avto Perovšek, podjetu Avtoline, Niko Korber Bike Fitting, Extreme Vital, ProAction Slovenija, Tour of Slovenija, Apidura, Ride with GPS, Human Performance Center, Power2max, Nest Campers ter Pivovarni in pivnici Reset. Generalni pokrovitelj športno-dokumentarnega filma je gospod Franc Bogovič, poslanec v Evropskem parlamentu. Veseli nas, da je svojo podporo filmu izkazal tudi gospod Bogdan Fink, organizacijski direktor dirke Po Sloveniji.

Kolesarsko-dokumentarni podvig spremljajte na spletni strani contourslovenia.com ali preko socialnih omrežij pod imenom @contour_slovenia.

Previous
Previous

Predpremiera v Šentjerneju

Next
Next

S Tadejem Pogačarjem na EXPO2020 v Dubaju